» Інформація щодо готовності будинків до початку опалювального сезону

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ ТОВ «КППВ»

         Доводимо до вашого відома, що станом на 24.10.2022 управителями багатоквартирних житлових будинків, в яких послугу з постачання теплової енергії надає ТОВ «КППВ», не виконані заходи по підготовці до опалювального сезону. Актів готовності до опалювального сезону по ваших будинках не видано, окрім будинку №5 по вул. Металургів та будинку №39 по вул. Робітничій.

         Відповідно до пункту 40 Правил користування тепловою енергією, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007 № 1198, споживач теплової енергії зобов’язаний у міжопалювальний період виконати обов’язкові обсяги робіт з підготовки до опалювального періоду та оформити акт про готовність об’єкта до опалювального періоду.

        Зазначені Правила є обов’язковими для виконання усіма споживачами.

         Відповідно до п.30 абзац 2 Постанови № 1198 «Про затвердження Правил користування тепловою енергією» Теплопостачальна  організація  відповідно до договору має право частково або повністю припиняти постачання теплової  енергії споживачеві у разі невиконання регламентних  робіт  з підготовки та випробування теплових  мереж  споживача.

         Враховуючи викладене, з метою з’ясування факту готовності вашого будинку до опалювального сезону, мешканцям необхідно терміново звернутись до обслуговуючих організацій/ОСББ і, в разі відсутності відповідного акту, вплинути на бездіяльність керівників обслуговуючих організацій/ОСББ. В іншому випадку постачання теплової енергії вашому будинку у опалювальному сезоні 2022-2023 років здійснюватися не буде.

 

Адміністрація ТОВ «КППВ»