» Роз’яснення щодо розподілу ТЕ у будинках з двома та більше інженерними вводами

Шановні споживачі теплової енергії

     Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 28.12.2022р № 358 внесені зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг №315 від 22.11.2018р.  (Методика зі змінами).

     Відповідно до вимог Методики зі змінами, у разі якщо  будинок має два та більше вводи зовнішньої інженерної мережі, які оснащені вузлами комерційного обліку теплової енергії, визначення загальних обсягів споживання теплової енергії та їх розподіл здійснюється за сумою всіх вузлів комерційного обліку теплової енергії.

     Вказаний розподіл може здійснюватися окремо для кожної частини будинку, обладнаної вузлом комерційного обліку, за умови надання відповідного рішення співвласниками будинку до виконавця послуг з постачання теплової енергії – ТОВ «КППВ» (адреса ТОВ «КППВ» – вул. Іллінська, буд.2,  к.611).

     У разі ненадання ТОВ КППВ рішення співвласників про порядок розподілу теплової енергії Вашого будинку до початку опалювального сезону 2022 – 2023років, розподіл теплової енергії буде здійснюватися відповідно до вимог вищевказаної Методики.

ПЕРЕЛІК житлових будинків, які  обладнані двома інженерними вводами